Star Co Usluge

Istražite usluge
koje Vam nudimo!

Karakteristike naših usluga zasnivaju se na tačnoj analizi stvarnih potreba korisnika, te pronalaženje najoptimalnijih riješenja koje imaju za cilj olakšavanje vašeg svakodnevnog poslovanja, te vas podržavamo u rastu i razvoju vašeg biznisa

Profesionalni tim sa iskustvom preko 10 godina ponudit će uslugu servisa i održavanja od najjednostavnijih pa sve do najkomplikovanijih zahtjeva koje su Vam potrebni kako bi Vašu opremu vratili u život te je nastavili koristiti u svakodnevnom poslovanju.

red

Razvoj informacionih tehnologija omogućio je pojavu novih proizvoda i rješenja koja omogućavaju kompanijama da radikalno mijenjaju svoje poslovne modele i time postanu konkurentniji na tržištu.

green

U svrhu zaštite web saobraćaja od različitih napada aplikacijskog sloja nudimo rješenje Firewall za web aplikacije ( Web Application Firewall – WAF ). Korištenjem WAF-a klijentu obezbjeđujemo siguran promet podataka između web aplikacije i interneta.

purpul

Organizacijama koje nemaju vlastiti tim za održavanje IT infrastrukture, onima koje imaju potrebu za obezbjeđenjem tehničke podrške njihovim IT timovima iz određenih IT oblasti, naša kompanija nudi usluge održavanja, tehničke podrške i savjetovanja kroz servisne ugovore, sa metrikama vremena odziva, otklanjanja problema koje odgovaraju klijentima i njihovim poslovnim procesima.

blue

Raspolažemo ekspertima iz svih IT oblasti (networking, routing, wireless, cyber security itd.) i iskustvom u održavanju veoma složenih IT okruženja (data centara, WAN mreža itd.).

Nudimo uslugu kompletne izrade web stranice vaše kompanije kroz modernu i interaktivnu web prezentaciju, te rad na poboljšanju i privlačenju klijenata iz oblasti kojim se bavite.

purpul

U asortimanu usluga pored prodaje novih kopir uređaja nudimo i najam polovnih mašina gdje vi plaćate onoliko koliko isprintate, bez skrivenih troškova ! 0 KM investicije, a dobivate vrhunski uređaj koji će olakšati Vaše poslovanje!

blue

Sigurnost i zaštita Vaše imovine jedan je od jako bitnih faktora današnjice. Nudimo najmoderniju opremu sa mogučnošću kontrole pristupa sa svih vaših uređaja, kako bi u svakom trenutku mogli da imate live prikaz na ono što želite da gledate!

yelow

Radimo sa svim distributerima opreme gdje u vrlo kratkom periodu možete da odaberete, rezervišete i kupite Vašu novu opremu potrebnu za svakodnevni rad. Obezbjeđena isporuka, montaža i servis u granantnom periodu kao i održavanje i servis nakon isteka garancije!

zadovoljnih klijenata
Mreža
Urađenih projekata
održavanja